[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
DOI::
OPEN ACCESS::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
مقالات منتشر شده: 660
نرخ پذیرش: 21.9
نرخ رد: 78.1
میانگین داوری: 307 روز
میانگین انتشار: 630 روز
..
آمار عمومی نشریه
آمار عمومی نشریه
..
تعداد دورها                          23
تعداد شماره‌ها 83
 تعداد مقالات 4001
 تعداد مشاهده مقاله 11748252
 تعداد مقالات ارسال شده در یکسال اخیر 3230
 تعداد مقالات پذیرفته شده  637
 درصد پذیرش 30
 زمان پذیرش (روز) 120
 تعداد پایگاه های نمایه شده 9
 h.index 3
میانگین بازه زمانی فرایند داوری 30
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۴ نتیجه برای گردشگری ورزشی

ملیحه گل زاده، امیر قیامی راد، یعقوب بدری آذرین، علی دلال اوغلی، یوسف داداش زاده،
دوره ۱۴، شماره ۴۸ - ( ۱۲-۱۳۹۳ )
چکیده

چکیده هدف پژوهش حاضر بررسی توانمندی‌های گردشگری ورزشی در منطقه آزاد ارس بر اساس مدل سوات بود. نوع پژوهش حاضر، توصیفی–تحلیلی بود که به روش میدانی انجام گرفت. جامعه آماری پژوهش ۷۰ نفر بود که ۵۶ نفر از اساتید، مدیران، کارشناسان امور ورزشی و گردشگری منطقه آزاد ارس به عنوان نمونه آماری پاسخ‌گوی سوالات پرسشنامه بودند. ابزار اندازه‌گیری، پرسشنامه۶۰ سوالی محقق ساخته در مقیاس لیکرت بود که در قالب ۴ مولفه نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید مورد مطالعه قرار گرفت. روایی پرسشنامه توسط چند تن از اساتید صاحب نظر در حیطه گردشگری و گردشگری ورزشی مورد تایید قرار گرفت و پایایی پرسشنامه هم با استفاده از آلفای کرونباخ به‌دست آمد (۷۸/۰ α=). جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها از آمار استنباطی شامل آزمون tتک متغیره و آزمون فرایدمن برای رتبه بندی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید استفاده گردید. نتایج تحقیق حاکی از آن بود که برخوداری از سواحل رود ارس و مناسب بودن هزینه اسکان و تغذیه در مدت اقامت به عنوان با اهمیت‌ترین و کم اهمیت‌ترین نقطه قوت و عدم آگاهی عمومی از گردشگری ورزشی و منافع و مزایای آن و کمبود تجربه برگزاری رویدادهای بین‌المللی در منطقه به عنوان با اهمیت‌ترین و کم اهمیت‌ترین نقطه ضعف محسوب می‌شود. توسعه سواحل رود ارس به عنوان یکی از راهبردهای توسعه گردشگری ورزشی در منطقه و عدم وجود منابع و چشم اندازهای طبیعی و فرهنگی در مناطق آزاد رقیب به عنوان با اهمیت‌ترین و کم اهمیت‌ترین نقطه فرصت و عدم وجود حامیان مالی از برگزاری رویدادهای ورزشی در منطقه و دیدگاه منفی و تلقی نادرست نسبت به گردشگران خارجی در استان به عنوان با اهمیت‌ترین و کم اهمیت‌ترین مورد که صنعت گردشگری ورزشی منطقه آزاد ارس را مورد تهدید قرار می‌دهد انتخاب گردید.
سوسن رسولی، فهیمه نارنجچی شتربانی،
دوره ۱۵، شماره ۵۱ - ( ۸-۱۳۹۴ )
چکیده

ایران، جزو ده کشور اول جهان از نظر جذابیت­های گردشگری است، در صورتی که سهم کشور ما از صنعت گردشگری جهان بسیار ناچیز است. هدف تحقیق شناسایی توان­های توریستی و تعیین محدوده مناسب زمانی جهت جذب گردشگر ورزشی در استان آذربایجان­شرقی می‌باشد. روش بررسی در این تحقیق، استفاده از مدل کی و ومپلو (Vamplew& Kay) است که در این روش به بررسی ارتباط عناصر اقلیمی با فعالیت­های ورزشی نظیر شنا، ورزش­های هوایی، فوتبال، دوچرخه سواری، چتر بازی، دوی جاده­ای، و ورزش­های سه­گانه است. نتایج تحقیق نشان داد که در استان آذربایجان­شرقی، ماه­های اردیبهشت، خرداد، تیر، مرداد و شهریور شرایط مناسب اقلیم آسایش انسانی برای فعالیت­های ورزشی مهیا است، ماه خرداد و تیر مناسب جهت ورزش‌های: شنا، فوتبال، دوچرخه­سواری ورزش‌های هوایی، ماه­های خرداد، تیر، مرداد، شهریور دارای اقلیم مناسب برای ورزش‌های شنا، فوتبال و ورزش­های سه‌گانه (شامل شنا، دوچرخه­سواری و دومیدانی) است. نتایج این تحقیق می­تواند به برنامه­ریزان اجرایی و برنامه­ریزی مطلوب محیطی در جهت حفظ محیط زیست و افزایش کارایی بیش­تر در جذب طبیعت گردان و به صورت تخصصی به گردشگری ورزشی کمک نماید.


غلامحسین عبداله زاده، امیر قیامی راد، قادر محمدی، حسین محمدیان،
دوره ۱۵، شماره ۵۲ - ( ۱۰-۱۳۹۴ )
چکیده

رضایت از خدمات ارائه شده در هتل‌ها به‌عنوان یکی از مراکز اقامتی مهم ورزشکاران، نقش مهمی در توسعه گردشگری ورزشی هر ناحیه دارد. تحقیق حاضر با هدف بررسی رضایتمندی گردشگران ورزشی از زیرساخت­های اقامتی (هتل­ها) در شهر تبریز انجام شده است. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و ابزار گردآوری داده‌ها پرسشنامه محقق ساخته بود. روایی پرسشنامه توسط چند تن از کارشناسان و متخصصان و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ (متوسط ۸۳/۰ برای سازه­های تحقیق) تایید شد. جامعه آماری تحقیق شامل گردشگران ۱۸ هتل در شهر تبریز بوده که از بین آن‌ها گردشگران ۱۱ هتل که دارای نشان بین‌المللی ۳ ستاره و یا بیش­تر بوده‌اند، انتخاب شدند. حجم نمونه آماری تحقیق نیز با درصدگیری گردشگران مراجعه‌کننده به هتل­ها، در دوره زمانی ۶ ماه (۳ ماه تابستان و ۳ ماه پاییز ۱۳۹۲) ۲۰۰ نفر تعیین شد. یافته‌های تحقیق نشان داد که گردشگران ورزشی از زیرساخت‌های اقامتی هتل‌های شهر تبریز رضایت نسبی داشته‌اند. رضایت از زیرساخت‌های اقامتی هتل­ها بیش­تر معطوف به رضایت از سرویس­های بهداشتی، حمام، غذای مناسب و خوب، استفاده از اینترنت و فضایی آرام بود. نتایج ضریب همبستگی اسپرمن نشان داد که بین زیرساخت‌های اقامتی و رضایتمندی گردشگران همبستگی مثبت و معنی‌دار وجود دارد. نتایج آزمون رگرسیون نشان داد که امکانات بهداشتی و عمومی هتل­ها در رضایتمندی گردشگران ورزشی تأثیر بیش­تری داشته است. همچنین بین مدت زمان اقامت در هتل و رضایتمندی گردشگران ارتباط معکوس معنی‌دار وجود داشت. 


فرشته گل زاده، حجت اله بیرانوند، حمید بابلی موخر،
دوره ۱۹، شماره ۶۸ - ( ۱-۱۳۹۸ )
چکیده

امروزه ژئوتوریسم به عنوان روشی نوین در صنعت توریسم و بخصوص اکوتوریسم محسوب می­شود که علاوه بر نقش آن در شناخت و تبیین علوم زمین موجب توسعه­ی توریستی یک منطقه و در نتیجه افزایش درآمد و گسترش اشتغال در آن منطقه خواهد شد. منطقه گردشگری تنگ تکاب در استان خوزستان یکی از مناطقی ژئوتوریسمی ایران است که می­تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری ورزشی در سطح ملی و بین اللملی مطرح باشد. هدف از پژوهش حاضر بررسی ارزیابی توانمندی­های ژئوتوریستی منطقه تنگ تکاب، سد مارون و پلاژ تفریحی در کنار دریاچه­ی سد مارون برای گردشگری ورزشی است. در این پژوهش ابتدا از طریق بررسی نقشه­های توپوگرافی۲۵۰۰۰/۱ و نقشه­های زمین­شناسی ۱۰۰۰۰۰/۱ و بازدیدهای میدانی، مکان­های ژئومورفولوژیکی شناسایی و موقعیت هر یک از آنها توسط نرم­افزار Arc Gis مشخص گردید. سپس میزان قابلیت­های ژئومورفوتوریسمی مکانهای ژئومورفولوژیکی بر اساس روش پرالونگ مورد ارزیابی قرار گرفت و رتبه بندی شده­اند. با توجه به نتایج تحقیق، تنگ تکاب با میانگین ارزش گردشگری ۶۶/۰ بهترین رتبه را از لحاظ ارزش گردشگری به خود اختصاص داده و می­توان آن را به عنوان پر جاذبه­ترین مکان ژئومورفولوژیکی برای گردشگری ورزشی دانست. سد و نیروگاه مارون و پلاژ  تفریحی سد مارون با ارزش زیبای ظاهری ۸۰/۰ و با ارزش بهره­وری ۷۸/۰ دارای بالاترین ارزش ژئومورفوتوریسمی در منطقه می­باشند.

صفحه 1 از 1     

فضای جغرافیایی Geographic Space
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 34 queries by YEKTAWEB 4657