[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
DOI::
OPEN ACCESS::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
مقالات منتشر شده: 660
نرخ پذیرش: 21.9
نرخ رد: 78.1
میانگین داوری: 307 روز
میانگین انتشار: 630 روز
..
آمار عمومی نشریه
آمار عمومی نشریه
..
تعداد دورها                          23
تعداد شماره‌ها 83
 تعداد مقالات 4001
 تعداد مشاهده مقاله 11748252
 تعداد مقالات ارسال شده در یکسال اخیر 3230
 تعداد مقالات پذیرفته شده  637
 درصد پذیرش 30
 زمان پذیرش (روز) 120
 تعداد پایگاه های نمایه شده 9
 h.index 3
میانگین بازه زمانی فرایند داوری 30
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۵ نتیجه برای رضایتمندی

پری شکری فیروزجاه،
دوره ۴، شماره ۴۷ - ( ۹-۱۳۹۳ )
چکیده

چکیده رشد سریع شهرها و توسعه کالبدی آن موجب بروز بحران‌های مختلف در زندگی شهری نظیر مشکلات محیطی و نزول کیفیت محیط زندگی شده است. پژوهش حاضر با هدف تعیین میزان رضایتمندی شهروندان از کیفیت محیط‌‌های سکونتی و شناسایی متغیرهای تأثیرگذار بر میزان رضایتمندی شهروندان از محیط زندگی در مناطق ۱ و ۸ طرح جامع شهر تبریز صورت گرفته است. روش تحقیق پیمایشی-تحلیلی بوده که داده‌های مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه جمع‌آوری و با آزمون‌های تحلیل عاملی، T-test و ضریب همبستگی پیرسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته‌اند. براساس نتایج به‌دست آمده، میزان رضایتمندی ساکنان مناطق ۱ و ۸ شهر تبریز از کیفیت محیط زندگی در حد ۸۶۲/۲ با میانه ۳ ارزیابی شده است که بیان‌گر میزان رضایتمندی متوسط ساکنین از محیط مسکونی شان می‌باشد. از میان هفت مؤلفه مورد بررسی در ضریب همبستگی پیرسون، پاسخ‌دهندگان از مؤلفه هفتم یعنی ضریب آسایش محیط مسکونی با سطح معناداری ۳۸۵/۰ و با ضریب همبستگی ۰۴۵/۰- اظهار نارضایتی نموده‌اند.
فرامرز بریمانی، مهدی جعفری، عثمان بلوچی،
دوره ۱۴، شماره ۴۶ - ( ۶-۱۳۹۳ )
چکیده

با توجه به محرومیت جامعه روستایی، بررسی و تحلیل کیفیت زندگی این قشر از جامعه به عنوان یک ملاک سنجش در برآورده شدن نیازهای مادی و غیرمادی خانواده‌های روستایی و درک ذهنی و رضایت آن‌ها از این نیازها ضرورت می‌یابد. این مقاله نیز در پاسخ به این نیاز در دهستان مهبان شهرستان نیکشهر(در استان سیستان و بلوچستان) انجام شده است. هدف اصلی آن ارزیابی و سنجش میزان رضایتمندی ساکنان روستایی از کیفیت زندگی و تبیین عوامل مؤثر بر آن در دو بعد اقتصادی و اجتماعی می‌باشد. روش تحقیق توصیفی- تحلیلی(آماری) مبتنی بر تکمیل پرسشنامه است. داده-های تحقیق با استفاده از روش نمونه‌گیری تصادفی از ۲۷۳ سرپرست خانوار نمونه در ۱۹ روستای بالای ۲۰ خانوار به-دست آمده است. برای تجزیه و تحلیل داده‌ها از روش‌های آماری (همبستگی، آزمون T تک متغیره و تحلیل واریانس) استفاده شده است. نتایج نشان می‌دهد که میزان رضایتمندی روستاییان از کیفیت زندگی در ابعاد اقتصادی و اجتماعی پایین تر از حد متوسط می‌باشد. امکانات خدماتی بیشترین(۳۶۱/۰) و تسهیلات دولتی کم‌ترین(۱۹۳/۰) تأثیر را بر میزان رضایتمندی از کیفیت زندگی دارند. همچنین مؤلفه‌های میزان تحصیلات و وضعیت شغلی با میزان رضایتمندی از کیفیت زندگی دارای ارتباط معناداری می‌باشند.
غلامحسین عبداله زاده، امیر قیامی راد، قادر محمدی، حسین محمدیان،
دوره ۱۵، شماره ۵۲ - ( ۱۰-۱۳۹۴ )
چکیده

رضایت از خدمات ارائه شده در هتل‌ها به‌عنوان یکی از مراکز اقامتی مهم ورزشکاران، نقش مهمی در توسعه گردشگری ورزشی هر ناحیه دارد. تحقیق حاضر با هدف بررسی رضایتمندی گردشگران ورزشی از زیرساخت­های اقامتی (هتل­ها) در شهر تبریز انجام شده است. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و ابزار گردآوری داده‌ها پرسشنامه محقق ساخته بود. روایی پرسشنامه توسط چند تن از کارشناسان و متخصصان و پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ (متوسط ۸۳/۰ برای سازه­های تحقیق) تایید شد. جامعه آماری تحقیق شامل گردشگران ۱۸ هتل در شهر تبریز بوده که از بین آن‌ها گردشگران ۱۱ هتل که دارای نشان بین‌المللی ۳ ستاره و یا بیش­تر بوده‌اند، انتخاب شدند. حجم نمونه آماری تحقیق نیز با درصدگیری گردشگران مراجعه‌کننده به هتل­ها، در دوره زمانی ۶ ماه (۳ ماه تابستان و ۳ ماه پاییز ۱۳۹۲) ۲۰۰ نفر تعیین شد. یافته‌های تحقیق نشان داد که گردشگران ورزشی از زیرساخت‌های اقامتی هتل‌های شهر تبریز رضایت نسبی داشته‌اند. رضایت از زیرساخت‌های اقامتی هتل­ها بیش­تر معطوف به رضایت از سرویس­های بهداشتی، حمام، غذای مناسب و خوب، استفاده از اینترنت و فضایی آرام بود. نتایج ضریب همبستگی اسپرمن نشان داد که بین زیرساخت‌های اقامتی و رضایتمندی گردشگران همبستگی مثبت و معنی‌دار وجود دارد. نتایج آزمون رگرسیون نشان داد که امکانات بهداشتی و عمومی هتل­ها در رضایتمندی گردشگران ورزشی تأثیر بیش­تری داشته است. همچنین بین مدت زمان اقامت در هتل و رضایتمندی گردشگران ارتباط معکوس معنی‌دار وجود داشت. 


کرامت الله زیاری، امیر اشنویی، مجتبی روستا،
دوره ۱۶، شماره ۵۴ - ( ۵-۱۳۹۵ )
چکیده

اهمیت فضاهای سبز در محیط شهری تا آن حد است که به ‌عنوان یکی از شاخص­های توسعه­یافتگی جوامع مطرح بوده و در عین حال معیاری برای ارتقای کیفیت فضای زندگی محسوب می­شوند. در همین راستا، پژوهش حاضر به بررسی عوامل موثر در احساس آرامش در فضاهای سبز و تفریحی در شهر کاشان پرداخته است. نوع تحقیق، توصیفی- تحلیلی است و به دو صورت اسنادی و پیمایشی انجام شده است. جامعه آماری تحقیق را کلیه ساکنان شهر کاشان شامل تعداد ۲۷۵۳۲۵ نفر تشکیل می­دهند که از این میان و به‌ وسیله فرمول نمونه­گیری کوکران، حجم نمونه برابر با ۳۰۰ نفر به­دست آمد. بدین منظور، پرسشنامه بررسی عوامل موثر در احساس آرامش در فضاهای سبز و تفریحی در شهر کاشان تهیه و به روش­های آماری مرسوم استاندارد گردید. داده­ها با استفاده از نرم­­افزار SPSS مورد تجزیه‌وتحلیل قرار گرفت. ۲۰ شاخص اولیه به ۴ عامل شامل مکان­های راحت برای لذت بردن، تجربه‌های متنوع، امنیت و حس مکان تقلیل یافته است. مقایسه میانگین­ها نشان می­دهد که بالاترین میانگین رضایت­مندی، مربوط به متغیر مکان­های راحت برای لذت بردن (۶۱۷/۳) می­باشد و کم­ترین میانگین مربوط به متغیر حس مکان (۶۰۲/۲) می­باشد. نتایج آزمون همبستگی اسپیرمن نشان­دهنده وجود رابطه بین میزان مراجعه به فضاهای سبز و تفریحی و میزان احساس آرامش پاسخگویان می­باشد. نتایج آزمون تحلیل عاملی نیز نشان می­دهد عامل مکان­های راحت برای لذت بردن با مقدار ویژه ۶۱/۳ بیش­ترین تاثیر را در بین متغیرهای مورد بررسی دارد.


محسن کمانداری، محمد رحیم رهنما،
دوره ۱۸، شماره ۶۲ - ( ۶-۱۳۹۷ )
چکیده

شهرداری‌ها به عنوان یک نهاد مهم خدمات رسانی در شهرها، باید یک کنش دو جانبه ایجاد کنند و به نسبتی که خدمات رسانی می‌کنند به دنبال رضایت و کیفیت خدمات ارائه شده هم باشند.زیرا با افزایش کیفیت خدمات رضایت شهروندان بالا رفته و از این طریق اثر بخشی مدیریت شهری ارتقاء می یابد. از این رو پژوهش حاضر با هدف بررسی و سنجش کیفیت خدمات شهرداری در مناطق ۲ و ۴ شهر کرمان با مدل سروکوال می باشد.روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و از نظر هدف در زمره تحقیقات کاربردی است. با توجه به موضوع تحقیق و منطقه مورد مطالعه روش گردآوری داده ها زمینه یابی(تحقیق پیمایشی) انتخاب شده، روش نمونه گیری تصادفی و جمع آوری داده ها با استفاده از پرسشنامه استاندارد سروکوال در ۵ شاخص(عوامل ملموس ومحسوس، قابلیت اطمینان و اعتماد، پاسخگویی و مسولیت پذیری،تضمین و قابلیت اعتماد ودر نهایت همدلی و توجه) انجام گرفته است. جامعه آماری تعداد ساکنان مناطق دو و چهار شهر کرمان می باشد حجم نمونه اقتباس شده از فرمول کوکران ۳۸۴ پرسشنامه می‌باشد. تجزیه تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزارSPSS انجام شد.نتایج تحقیق در قالب آزمون یومن ویتنی در سوال اول نشان داد که بیشترین تفاضل و شکاف در منطقه ۲ و ۴ شهر کرمان مربوط به شاخص عوامل ملموس و محسوس و سپس شاخص تضمین و قابلیت اعتبار است. نتایج حاصل از آزمون فریدمن در ۵ مولفه مدل سروکوال در مناطق ۲ و ۴ شهر کرمان نشان داد که این شاخص‌ها از ارزش و اولویت یکسانی در بین شهروندان مناطق برخوردار نیستند بطوریکه در منطقه ۴ شهر کرمان شاخص همدلی و توجه با میانگین(۴,۱۸)از بیشترین اهمیت و شاخص عوامل ملموس و محسوس با میانگین(۲.۳۱)ازکمترین اهمیت برخوردار بوده،و در منطقه ۲ شهر کرمان شاخص تضمین و قابلیت اعتبار با میانگین(۳.۳۹)از بیشترین اهمیت و شاخص قابلیت اطمینان و اعتماد با میانگین(۲.۱۱)از کمترین اهمیت در بین شهروندان برخوردار بوده‌ است.



صفحه 1 از 1     

فضای جغرافیایی Geographic Space
Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 35 queries by YEKTAWEB 4657