[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
DOI::
OPEN ACCESS::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
مقالات منتشر شده: 660
نرخ پذیرش: 21.9
نرخ رد: 78.1
میانگین داوری: 307 روز
میانگین انتشار: 630 روز
..
آمار عمومی نشریه
آمار عمومی نشریه
..
تعداد دورها                          23
تعداد شماره‌ها 83
 تعداد مقالات 4001
 تعداد مشاهده مقاله 11748252
 تعداد مقالات ارسال شده در یکسال اخیر 3230
 تعداد مقالات پذیرفته شده  637
 درصد پذیرش 30
 زمان پذیرش (روز) 120
 تعداد پایگاه های نمایه شده 9
 h.index 3
میانگین بازه زمانی فرایند داوری 30
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۵ نتیجه برای گل زاده

ملیحه گل زاده، امیر قیامی راد، یعقوب بدری آذرین، علی دلال اوغلی، یوسف داداش زاده،
دوره ۱۴، شماره ۴۸ - ( ۱۲-۱۳۹۳ )
چکیده

چکیده هدف پژوهش حاضر بررسی توانمندی‌های گردشگری ورزشی در منطقه آزاد ارس بر اساس مدل سوات بود. نوع پژوهش حاضر، توصیفی–تحلیلی بود که به روش میدانی انجام گرفت. جامعه آماری پژوهش ۷۰ نفر بود که ۵۶ نفر از اساتید، مدیران، کارشناسان امور ورزشی و گردشگری منطقه آزاد ارس به عنوان نمونه آماری پاسخ‌گوی سوالات پرسشنامه بودند. ابزار اندازه‌گیری، پرسشنامه۶۰ سوالی محقق ساخته در مقیاس لیکرت بود که در قالب ۴ مولفه نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید مورد مطالعه قرار گرفت. روایی پرسشنامه توسط چند تن از اساتید صاحب نظر در حیطه گردشگری و گردشگری ورزشی مورد تایید قرار گرفت و پایایی پرسشنامه هم با استفاده از آلفای کرونباخ به‌دست آمد (۷۸/۰ α=). جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها از آمار استنباطی شامل آزمون tتک متغیره و آزمون فرایدمن برای رتبه بندی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید استفاده گردید. نتایج تحقیق حاکی از آن بود که برخوداری از سواحل رود ارس و مناسب بودن هزینه اسکان و تغذیه در مدت اقامت به عنوان با اهمیت‌ترین و کم اهمیت‌ترین نقطه قوت و عدم آگاهی عمومی از گردشگری ورزشی و منافع و مزایای آن و کمبود تجربه برگزاری رویدادهای بین‌المللی در منطقه به عنوان با اهمیت‌ترین و کم اهمیت‌ترین نقطه ضعف محسوب می‌شود. توسعه سواحل رود ارس به عنوان یکی از راهبردهای توسعه گردشگری ورزشی در منطقه و عدم وجود منابع و چشم اندازهای طبیعی و فرهنگی در مناطق آزاد رقیب به عنوان با اهمیت‌ترین و کم اهمیت‌ترین نقطه فرصت و عدم وجود حامیان مالی از برگزاری رویدادهای ورزشی در منطقه و دیدگاه منفی و تلقی نادرست نسبت به گردشگران خارجی در استان به عنوان با اهمیت‌ترین و کم اهمیت‌ترین مورد که صنعت گردشگری ورزشی منطقه آزاد ارس را مورد تهدید قرار می‌دهد انتخاب گردید.
ملیحه گل زاده، محمد کمانگر،
دوره ۱۸، شماره ۶۴ - ( ۱۲-۱۳۹۷ )
چکیده

شناسایی مکان بهینه احداث اماکن و تاسیسات ورزشی در راستای افزایش سلامت جسمانی و روانی می­تواند محیطی با فضای آرام­تری برای زیستن انسان­ها در کنار یکدیگر بدنبال داشته باشد. این موضوع برای سکونتگاها و شهرهایی با جمعیت زیاد و رو به ازدیاد اهمیت بیشتری پیدا می­کند. شهرستان تبریز را می­توان نمونه­ای از چنین سکونتگاها دانست که در سال­های اخیر به دلیل رشد جمعیت، نیازمند توجه و برنامه­ریزی جامع توزیع اماکن ورزشی و پراکندگی مکانی مناسب آن­ها می­باشد. از اینرو شناسایی فرایندی برای پهنه بندی فضای این شهرستان به صورت یکپارچه برای احداث این اماکن و تاسیسات ضروری است.
برای رسیدن به این هدف، در ابتدای کار، معیارهای مؤثر با استفاده از مطالعات پیشین، نظرات کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی و شناختی که از قلمرو مکانی مطالعه فراهم شده بود، شناسایی شد. در ادامه، معیارهای شیب، ارتفاع، فاصله از گسل، فاصله از مناطق سیل خیز، ژئومورفولوژی، فاصله از مرکز شهر تبریز، زمین شناسی، کاربری اراضی و فاصله از مراکز درمانی، جهت تعیین میزان اهمیت آن ها با استفاده از روش فرایند تحلیل شبکه ای فازی با یکدیگر مقایسه زوجی شدند. نتایج، فاکتورهای ریخت شناسی، فاصله از مرکز شهر و فاصله از جاده  را با اهمیت بیشتر برای پهنه بندی فضای جغرافیایی شهرستان تبریز برای احداث اماکن و تاسیسات ورزشی  نشان می­دهد. در گام پایانی تمامی معیارها با توجه به میزان اهمیت آن ها با روش همپوشانی شاخص با یکدیگر تلفیق شدند. با تقسیم نتایج به چهار کلاس بسیار مناسب، مناسب، نامناسب و بسیار نامناسب، غربالگری مکانی شهرستان تبریز انجام شد. براساس نتایج بدست آمده حدود ۲۷ هکتار از شهرستان تبریز که در محدوده شمال شرقی این شهرستان واقع شده است، دارای وضعیت بسیار مناسبی برای احداث اماکن و تاسیسات ورزشی می­باشد.
فرشته گل زاده، حجت اله بیرانوند، حمید بابلی موخر،
دوره ۱۹، شماره ۶۸ - ( ۱-۱۳۹۸ )
چکیده

امروزه ژئوتوریسم به عنوان روشی نوین در صنعت توریسم و بخصوص اکوتوریسم محسوب می­شود که علاوه بر نقش آن در شناخت و تبیین علوم زمین موجب توسعه­ی توریستی یک منطقه و در نتیجه افزایش درآمد و گسترش اشتغال در آن منطقه خواهد شد. منطقه گردشگری تنگ تکاب در استان خوزستان یکی از مناطقی ژئوتوریسمی ایران است که می­تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری ورزشی در سطح ملی و بین اللملی مطرح باشد. هدف از پژوهش حاضر بررسی ارزیابی توانمندی­های ژئوتوریستی منطقه تنگ تکاب، سد مارون و پلاژ تفریحی در کنار دریاچه­ی سد مارون برای گردشگری ورزشی است. در این پژوهش ابتدا از طریق بررسی نقشه­های توپوگرافی۲۵۰۰۰/۱ و نقشه­های زمین­شناسی ۱۰۰۰۰۰/۱ و بازدیدهای میدانی، مکان­های ژئومورفولوژیکی شناسایی و موقعیت هر یک از آنها توسط نرم­افزار Arc Gis مشخص گردید. سپس میزان قابلیت­های ژئومورفوتوریسمی مکانهای ژئومورفولوژیکی بر اساس روش پرالونگ مورد ارزیابی قرار گرفت و رتبه بندی شده­اند. با توجه به نتایج تحقیق، تنگ تکاب با میانگین ارزش گردشگری ۶۶/۰ بهترین رتبه را از لحاظ ارزش گردشگری به خود اختصاص داده و می­توان آن را به عنوان پر جاذبه­ترین مکان ژئومورفولوژیکی برای گردشگری ورزشی دانست. سد و نیروگاه مارون و پلاژ  تفریحی سد مارون با ارزش زیبای ظاهری ۸۰/۰ و با ارزش بهره­وری ۷۸/۰ دارای بالاترین ارزش ژئومورفوتوریسمی در منطقه می­باشند.
امیر دانا، فرشته گل زاده، علی اصغر دورودیان،
دوره ۲۱، شماره ۷۵ - ( ۷-۱۴۰۰ )
چکیده

هدف: تحقیق حاضر با هدف ارائه مدل تأثیر مدیریت استراتژیک منابع انسانی بر رفتار شهروندی در حوزه محیط­زیست و عملکرد محیطی در سازمان­های ورزشی با نقش تعدیل­گری جهت­گیری زیست­محیطی طراحی گردید.
روش­شناسی: تحقیق حاضر از نوع تحقیقات توصیفی-پیمایشی می­باشد و از لحاظ هدف، کاربردی می­باشد. جامعه آماری تحقیق حاضر شامل تمامی مدیران و کارشناسان ستادی وزارت ورزش و جوانان می­باشد که بر اساس اطلاعات کسب‌شده از این وزارتخانه تعداد آنان شامل ۳۲۰ نفر می­باشد. بر اساس جدول حجم نمونه مورگان تعداد ۱۷۵ نفر به‌عنوان نمونه تحقیق مشخص گردیدند. در انتخاب نمونه­های تحقیق از روش نمونه­گیری در دسترس استفاده گردید. بدین‌جهت پس از پخش و جمع­آوری پرسشنامه­های تحقیق، تعداد ۱۶۹ پرسشنامه مورد تجزیه‌وتحلیل قرار گرفت. در جهت تعیین اهداف تحقیق از مدل مفهومی تحقیق پایلی و همکاران (۲۰۱۴) استفاده  شد و بررسی داده­های تحقیق حاضر  به روش معادلات ساختاری  انجام گردید. تمامی روند تجزیه‌وتحلیل تحقیق، در غالب نرم‌افزار اس­پی­اس­اس نسخه ۲۰ و پی­ال­اس نسخه ۲ انجام گرفت.
یافته­ها: نتایج تحقیق حاضر نشان داد که مدیریت استراتژیک منابع انسانی بر عملکرد زیست­محیطی تأثیر معناداری دارد (۵۷۸/۰= تأثیر؛ ۷۹۷/۳t=). همچنین نتایج تحقیق حاضر مشخص نمود  که متغیر جهت­گیری زیست­محیطی نقش تعدیل­گری در رابطه بین مدیریت استراتژیک منابع انسانی و رفتار شهروندی در حوزه محیط­زیست را دارد (۵۳۵/۰= تأثیر، ۵۵۵/۳t=).
نتیجه­گیری: توجه به مدیریت استراتژیک منابع انسانی در سازمان های ورزشی می تواند شرایطی جهت بهبود وضعیت محیط زیستی در این سازمان ها را به واسطه توسعه رفتارهای شهروندی فراهم نماید.
امیر دانا، فرشته گل زاده، شیدا رنجری، کاملیا عبدی،
دوره ۲۲، شماره ۷۹ - ( ۹-۱۴۰۱ )
چکیده

پژوهش حاضر با هدف رابطه بین مسئولیت پذیری اجتماعی و رفتارهای حفاظت از محیط زیست با نقش میانجی سرمایه فرهنگی در دانشجویان ورزشکار شهر تهران تدوین گردید. روش پژوهش از نوع مطالعات توصیفی-همبستگی مبتنی بر معادلات ساختاری بود. جامعه آماری تحقیق را کلیه دانشجویان ورزشکار تشکیل دادند که با توجه به حجم جامعه نامحدود و بر اساس جدول مورگان تعداد ۳۶۴ نفر بر اساس روش نمونه­گیری تصادفی خوشه ای چندمرحله­ای به عنوان نمونه انتخاب شدند. جهت جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه­های مسئولیت اجتماعی کارول (۱۹۹۱)، سرمایه فرهنگی بوردیو (۱۹۸۶) و رفتارهای حفاظت از محیط زیست کایزر (۱۹۹۹) استفاده شد. پایایی پرسشنامه ها بر اساس ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب برابر با ۹۱۲/۰، ۸۵۴/۰ و ۸۳۲/۰ بدست آمد. تجزیه و تحلیل داده­ها از طریق آژمون پیرسون و معادلات ساختاری با نرم­افزار AMOS صورت گرفت. با توجه به نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین مسئولیت‌پذیری اجتماعی و سرمایه فرهنگی (۰۰۱/۰=Sig، ۵۳۲/۰=r)، بین مسئولیت‌پذیری اجتماعی و رفتارهای حفاظت از محیط زیست (۰۰۱/۰=Sig، ۶۶۵/۰=r) و بین سرمایه فرهنگی و رفتارهای حفاظت از محیط زیست (۰۰۱/۰=Sig، ۷۱۴/۰=r) رابطه مثبت معناداری وجود دارد. همچنین نتایج معادلات ساختاری نشان داد مسئولیت پذیری اجتماعی از طریق متغیر میانجی سرمایه فرهنگی بر رفتارهای حفاظت از محیط زیست دانشجویان ورزشکار اثر مثبت معناداری دارد.
 

صفحه 1 از 1     

فضای جغرافیایی Geographic Space
Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 35 queries by YEKTAWEB 4657