[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
DOI::
OPEN ACCESS::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
مقالات منتشر شده: 660
نرخ پذیرش: 21.9
نرخ رد: 78.1
میانگین داوری: 307 روز
میانگین انتشار: 630 روز
..
آمار عمومی نشریه
آمار عمومی نشریه
..
تعداد دورها                          23
تعداد شماره‌ها 83
 تعداد مقالات 4001
 تعداد مشاهده مقاله 11748252
 تعداد مقالات ارسال شده در یکسال اخیر 3230
 تعداد مقالات پذیرفته شده  637
 درصد پذیرش 30
 زمان پذیرش (روز) 120
 تعداد پایگاه های نمایه شده 9
 h.index 3
میانگین بازه زمانی فرایند داوری 30
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای خوشدل

کاظم خوشدل، محمد حسین رضائی مقدم، عبداله بهبودی،
دوره ۱۴، شماره ۴۵ - ( ۳-۱۳۹۳ )
چکیده

اشکال رودخانه‌ای از مهم‌ترین موضوعات در ژئومورفولوژی است. به لحاظ وجود انرژی در جریان آب، رودخانه می تواند به عنوان عامل ژئومورفیک ظاهر شود. رود خانه‌ها به اشکال مختلف در روی سطح زمین در جریان هستند. سرریزهای رود خانه‌ها باعث ایجاد اشکال ژئومورفولوژیکی در خود بستر، در مسیر رودخانه و حتی در خارج از بستر می شود. بر این اساس موارد زیر در رود خانه اهر مورد بررسی قرارگرفته است: ۱- تخمین حداکثر دبی رودخانه در برخی مقاطع مئاندر. ۲- اشکالی که در بستر رودخانه وجود دارد. ۳- اشکالی که در خارج از بستر رودخانه در اثر سرریز شدن آب شکل می گیرد. ۴- اشکالی که در مسیر رودخانه بر اثر سرریز شدن تشکیل می گردد. قطع شدگی‌ها، فرسایش کناری و رسوب گرفتگی‌های بعد از سرریز شدن رودخانه‌ها از جمله مسائلی هستند که در اکثر مئاندرها رخ می دهد. برای رسیدن به اهداف مورد نظر، علاوه بر بازدیدهای میدانی و مورفومتری مستقیم کانال مئاندرها، از عکس‌های هوایی، نقشه‌های زمین شناسی با مقیاس ۱:۱۰۰۰۰۰، نقشه‌های توپوگرافی ۱:۲۵۰۰۰ منطقه مورد مطالعه و نرم افزارهای Excel، Autocad و Arcview استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که اکثر قطع شدگی‌ها و تغییرات مجرا با وقوع سیل‌های بزرگ به وقوع پیوسته است.
علی دلال اوغلی، محمد حسین فتحی، کاظم خوشدل،
دوره ۱۷، شماره ۵۹ - ( ۹-۱۳۹۶ )
چکیده

چکیده
سیلاب از اصلی‌ترین بلایای طبیعی جهان می‌باشد. با افزایش شدت و فراوانی رخدادهای سیل، نگرانی های جهانی در خصوص افزایش مرگ و میر و ضررهای اقتصادی ناشی از آن افزایش یافته است. در این مطالعه با هدف تعیین پهنه‌های سیل‌خیز، حوضه رودخانه آجرلو چای با استفاده از رویکرد نوین سیستم‌های تصمیم‌گیری چند‌شاخصه و مدل فازی پهنه بندی شده است. در این زمینه از هشت پارامتر طبیعی و انسانی شامل: بارش، کاربری زمین، خصوصیات مورفولوژیک دامنه‌ها مثل شیب دامنه‌ها، ارتفاع، شاخص پوشش گیاهی، فاصله از رودخانه‌های اصلی، تراکم شبکه زهکشی و سنگ-شناسی برای اجرای مدل استفاده شده است. پس از تولید لایه های عوامل و از بازدید میدانی و تصاویر ماهواره‌ای به منظور اصلاحات مورد نیاز لایه‌های تهیه شده استفاده شد. سپس، ازطریق توزیع پرسشنامه و جمع آوری نظریه‌های کارشناسی با استفاده از روش AHP ، به هر یک از معیارها و زیرمعیارها وزنی اختصاص یافت، سپس از طریق همپوشانی لایه‌ها در محیط GIS و با استفاده از عملگرهای فازی نقشه خطر سیل خیزی تهیه گردید. با توجه به نقشه پهنه‌بندی سیلخیزی، پهنه‌های با خطر بسیار زیاد در بالا دست حوضه واقع گردیده‌اند، این سطوح اغلب شیب بالای ۴۰ درصد، پوشش گیاهی کم تراکم، دامنه های واگرا با پروفیل محدب را تشکیل می دهند. در نقشه پهنه‌بندی خطر سیلگیری، پهنه-های با خطر بسیار زیاد در پایین دست حوضه قرار دارند. این مناطق اغلب نواحی کم شیب، سطوح همگرا با پروفیل مقعر، نواحی پست و حاشیه رودخانه‌ها را تشکیل می‌دهند.

سید راشد صفوی، محمد اسکندری نوده، محمد علیزاده، مژگان خوشدلان،
دوره ۱۷، شماره ۶۰ - ( ۱۲-۱۳۹۶ )
چکیده

امروزه گردشگری از بخش‌های مهم در فعالیت‌های اقتصادی به‌شمار آمده و همواره از دیدگاه‌های گوناگون مورد توجه قرار گرفته است. پژوهش حاضر نیز به بررسی کارکرد گردشگری در ایجاد اشتغال در شهرستان‌های استان گیلان و تأثیر آن بر توسعه متوازن منطقه‌ای طی دو دوره زمانی ۱۳۷۵-۱۳۸۵ و ۱۳۸۵-۱۳۹۰پرداخته است؛ روش تحقیق توصیفی-تحلیلی بوده و اطلاعات مورد نیاز با تکیه بر اطلاعات اسنادی، جمع‌آوری و برای تحلیل اثرات اشتغال‌زایی بخش گردشگری از «تعداد شاغلین فعالیت‌های مربوط به تأمین جا و غذا» به عنوان جایگزین در این زمینه استفاده شده است. یافته‌های تحقیق با استفاده از مدل‌های تغییر مکان – سهم، ضریب مکانی و ضریب آنتروپی حاکی از آن است که طی این دوره‌های زمانی بخش گردشگری در استان دارای رشد اشتغال‌زایی مثبت بوده است، در حالیکه که توزیع آن در شهرستان‌های استان در دوره زمانی ۱۳۷۵-۱۳۸۵ در راستای توسعه‌ی متوازن منطقه‌ای و در دوره زمانی ۱۳۸۵-۱۳۹۰ در این راستا نبوده و به طور عمده به نفع شهرستان رشت بوده است. در دوره زمانی ۱۳۷۵-۱۳۸۵ شهرستان‌های آستارا، رشت، شفت و صومعه‌سرا و فومن در این بخش اقتصادی نسبت به استان، دارای رشد کمتر و سایر شهرستان‌‌ها یعنی آستانه اشرفیه، بندرانزلی، تالش، رودبار و رودسر، لاهیجان و لنگرود دارای رشد بیشتر بوده‌اند. همچنین در بازه زمانی ۱۳۸۵-۱۳۹۰ به جز شهرستان‌های رشت، رودسر، لاهیجان و ماسال که رشد اقتصادی بیشتر نسبت به استان داشته اند، ۱۲ شهرستان دیگر یعنی آستارا، آستانه اشرفیه، املش، بندرانزلی، تالش، رضوانشهر، رودبار، سیاهکل، شفت، صومعه‌سرا، فومن، لنگرود در این خصوص دارای رشد منفی بوده‌اند. علاوه بر این طی دوره اول شهرستان‌های فومن، آستانه اشرفیه و لنگرود و طی دوره دوم شهرستان‌های رشت، املش و لاهیجان موفق‌ترین عملکرد را در حوزه‌ی افزایش سهم اشتغال بخش گردشگری داشته‌اند.



صفحه 1 از 1     

فضای جغرافیایی Geographic Space
Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 33 queries by YEKTAWEB 4657